Anmäl dig till Klubbdagen 3 februari!

Hej ESS Jolle medlem!

Vi har nu lagt ännu en härlig seglingssäsong för ESS Jolle bakom oss och det är dags att fira med en festmiddag där vi också ska blicka fram mot 2024!

Det är med glädje och förväntan vi bjuder in er alla till vinterns höjdpunkt – vår årliga Klubbdag och Festmiddag! Det är en dag då vi samlas för att reflektera över det gångna året, diskutera vår förenings strategi och gemensamt forma vår framtid.

ESS Jolle har kämpat hårt många år för att ta klubben dit den är idag. Vi har breddat vår segling i flera riktningar, med senaste breddningen en väldigt uppskattad kappseglingsgrupp. Vi har en klubb med segling för alla, från en avkopplande söndagssegling på Edsviken till utmanande kappseglingsträning! Och vi har en unik kultur på klubben där seglare och ledare längtar efter att komma ner och bara hänga och umgås, vilket vi är mycket stolta över! Allt sammantaget var vi bland de nominerade till Svenska seglarförbundets pris Årets klubb i Sverige 2023 – något alla medlemmar ska vara riktigt stolta över. Samtidigt har vi en stabil ekonomi som är bättre än någonsin.

Summerat har vi en riktigt bra bas för att gå in i 2024. Grunden för en lyckad nästa säsong är deltagande på klubbdagen.
Datum: 3 februari
Tid: 14-18 klubbdag, middag från ca. 18:30
Plats: Segeludden

Anmälan här: Anmälan till Klubbdag och middag 3 februari! – ESS-Jolle – SportAdmin:
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={C2AEFC81-FC7F-4ACC-8C77-8074C78FE0CA}