Sommarläger

5 dagars seglarskola för barn mellan 10-13 år

Sommarseglarskola för barn 10 – 13 år. I Seglarskolan får du lära dig segling, sjövett och sjösäkerhet. Samtidigt som vi har roligt tillsammans och träffar nya kompisar. Alla som fyller minst 10 år under året och kan simma 200 meter är välkomna!
 Kurserna är för både Nybörjare och Fortsättare. Genom att vi har många ledare och små grupper kan vi ta hand om alla på den nivå de befinner sig.

Kvällsträning

Kvällsseging en gång i veckan
för alla åldrar

Våra kvällsträningar är en naturlig fortsättning för alla som gått våra kurser för barn, ungdom eller vuxna på antingen nybörjar-, fortsättning- eller träning Grön nivå och som vill fortsätta att utvecklas och ha roligt som jolleseglare.  Träningen är även öppen för er som har SSF Seglarmärke Brons eller motsvarande kunskaper, dvs kan segla en båt […]

Helgseglarskola

2 dagars seglarskola
för ungdomar och vuxna

Helgseglarskolan för vuxna och ungdomar. I Seglarskolan får du lära dig segling, sjövett och sjösäkerhet. Samtidigt som vi har roligt tillsammans och träffar nya kompisar. Alla som kan simma 200 meter är välkomna!
 Kurserna är för både Nybörjare och Fortsättare.  Genom att vi har många ledare och små grupper kan vi ta hand om alla på den nivå de befinner sig.