Nu öppnar bokningen till kvällsträning vår

På torsdag kväll 5 april öppnar vi upp bokningen för kvällsträningar under våren. Vi kommer köra träningsnivå Grön både onsdag och torsdag kl 17 – 20. Vi kommer att erbjuda både 2-krona och Laser båda dagarna och vill du segla RS Tera så skulle vi vilja att du anmäler dig till torsdagar.

Första träningstillfälle blir 25 april resp 26 april och sen kör vi 8 tillfällen. Kläder efter väder. Våtdräkt eller torrdräkt vid vattentemperaturer under 14 grader.

Vi har plats för ca 10 personer per träningskväll. Pga bokningstekniska skäl och att vi har olika pris för ungdomar resp vuxna så kommer du att se fyra alternativ:
   Segling vuxna – onsdag & torsdag
   Segling ungdom – onsdag & torsdag
Vi kan komma att justera antalet platser mellan vuxna och ungdom allteftersom bokningarna kommer in upp till att vi totalt sett inte har plats för fler.

Bokningen hittar ni HÄR

Notera att kurserna blir bokningsbara först när du har loggat in. 

Har ni frågor så hör av er till traning(at)essjolle.se.

Info om sommarläger

Fyra av våra fem sommarläger är nu fullbokade och vi har även ett antal personer i kö. Endast v.32 har fortfarande några få platser kvar så vill du säkra seglingen i sommar med ESS Jolle får du skynda dig att boka!

Tyvärr kan vi inte utöka antalet platser mer i år då säkerhet och tillräckligt med instruktörer är vårt primära mål.

Info om helgläger

Vi kommer tyvärr inte kunna erbjuda något helgläger under vårterminen i år. Vi hoppas däremot att vi kommer kunna köra en eller ett par helgläger under hösten och återkommer med mer info om det senare.

Lämna ett svar