Vill du träna kappsegling på måndagar i höst?

Vi kommer under hösten 2023 att att fortsätta med att erbjuda kappseglingsträning på måndagar med Jonathan Åhlander från Svenska Seglarförbundet och nu har vi öppnat upp intresseanmälan.

Målet med denna träningskväll är att erbjuda en högre nivå av kappseglingsträning. Vi rekommenderar denna träningskväll för de som vill börja kappsegla också utanför ESS Jolle men att tävla är inte ett krav för att vara med på denna träningskväll. Vi kommer endast att ha Jonathan som tränare/instruktör denna kväll så du behöver ha kunskapsnivån att hantera allt från riggning, sjösättning/landstigning och segling självständigt och på ett säkert sätt. Tempot kommer att vara högt.

Antalet platser på måndagsträningarna är begränsat därför börjar vi med en intresseanmälan.

Länk till intresseanmälan:
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={A2B73DF6-F659-494F-88F7-AA36A1C2B60E} 

Baserat på intresseanmälan samt klubbens kunskap om din seglingsnivå återkommer vi med om vi kan erbjuda dig träning på måndagar. Vi kommer prioritera de som vill tävla utanför ESS Jolle i år samt de med högre nivå seglingskompetens men var gränsen går beror helt på hur stort intresset är så tveka inte att skicka in din intresseanmälan.

Kostnad:
Ungdom (även Hjälpis/Instruktör) 1000 kr/termin
Vuxen (från 25 år) 1500 kr/termin

Hoppas vi ses på kvällsträningen!
Mvh, ESS Jolles Styrelse

P.S. Har du redan anmält dig till kvällsträningen onsdag eller torsdag och inte vill segla flera dagar i veckan kommer du att kunna bli flyttad till måndagar om vi erbjuder en plats. Tisdagar har vi inte öppnat upp för anmälan än. Anledningen är att vi prioriterar att fylla onsdagar, torsdagar och måndagar och blir efterfrågan högre och vi har mölighet att bemanna med ledare kan tisdagar komma att bli en träningskväll också (med fokus på race) men det får vi se närmre hösten.