Strategidag och höstfezzt

Igår hade vi en strategiövning med närmare 40 personer, en blandning av elever, vuxna, ledare och styrelse. Ordförande Fredrik inledde med en kortare återblick om vad som hänt under 2013… Mycket är det! 166 aktiviteter (2012: 118) en ökning med 40%.
 – I timmar räknat så blir det 704 timmar! + mycket bakomliggande arbete.

Johan tog sedan tag i själva strategiövningen, med gruppindelning. Arbetet gick ut på att närmare ta fram vilka områden vi skall utöka och satsa på resp. områden som vi skulle kunna minska. Den andra uppgiften var att inom resp. område fundera på aktiviteter/handlingsplan. Det område som var tydligast gällde att vi skall satsa mer på enmansjollar som ett komplement till våra 2-kronor, Laser var ett väldigt enat alternativ. Ytterligare ett område gällde utvärdering och återkoppling till elever, samt att satsa på en bättre utbildning för våra hjälpisar. Ett annat område var att vi behöver flera vuxna som hjälper till om olika sysslor i klubbens verksamheter.

  
Efter dessa övningar var det dags för HÖSTFEZZT med en tre rätters middag komponerad av vår egen MÄSTER kock och Klubbmäster MORRE, Tack för en suverän middag!

 
Det fick avsluta ett fantastiskt 2013!
Tack till er alla som har varit med på detta första år som godkänd seglarskola i SSF.
Nu laddar vi om för ett nytt spännande 2014, med nya utmaningar och äventyr. Vi återkommer med ett program med aktiviteter för vintersäsongen.

Er Ordförande Fredrik

Lämna ett svar